Seksuaaliterveydestä


Tervetuloa!Sinulle ja minulle

Seksuaaliterveysasema on kaikille avoin oppimisympäristö. Tarjoamme luotettavaa ja ajantasaista tietoa seksuaaliterveydestä alan ammattilaisille, opiskelijoille ja kenelle tahansa aiheesta kiinnostuneelle. Seksuaaliterveysasemalla voit päivittää tietosi, syventää osaamistasi ja hankkia työkaluja neuvontatyöhön. Mikäli kuitenkin tarvitset apua terveysvaivoihin ota yhteyttä oman alueesi terveyskeskukseen. Kaikki materiaalit ovat käytettävissäsi ilman kirjautumista.

Opiskelijalle

Seksuaaliterveysasemalla voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Voit keskustella eri oppilaitosten opettajien ja opiskelijoiden kanssa tai kysyä alan ammattilaisilta vinkkejä. Aineisto soveltuu 2. asteen opintoihin, korkeakouluihin ja itseopiskelijalle. Voit tarkistaa onko Seksuaaliterveysaseman kursseja tarjolla mm. Avoimen ammattikorkeakoulun tarjonnassa.

Opettajalle

Seksuaaliterveysasema tarjoaa erinomaiset puitteet seksuaaliterveyden opettamiseen. Ympäristöstä löydät ajantasaiset, yhdenmukaiset ja laadukkaat materiaalit sekä verkko-opettamisen työvälineet. Ota yhteyttä VirtuaaliAMK:n kehittämisyksikköön koulutus[ät]amk.fi ja saat käyttöösi valmiin Seksuaaliterveysaseman kurssikokonaisuuden. Voit muokata kurssia tai yhdistellä mieleisesi kokonaisuuden useasta eri kurssista.

Seksuaaliterveysasema on toteutettu Suomen VirtuaaliAMK-verkoston (Tampereen amk) koordinoimassa ESR-rahoitteisessa AYVOT-hankkeessa. Partnereina hankkeessa toimivat HIV-tukikeskus, SEXPO-säätiö, Helsingin diakonissalaitos, Hämeen AMK, Lahden AMK, Jyväskylän AMK, Centria AMK, Turun AMK ja Laurea AMK. Lisätietoa sisällöntuottajista löydät täältä.


Seksuaaliterveysaseman käyttöehdot | Rekisteriseloste | Ohjeet