Sähkötekniikan verkkoaineisto

Sähkötekniikan aineistot suljetaan 15.6.2023. Kiitos aineistojen pitkäaikaisille käyttäjille!

Tarjoamme luotettavaa ja ajantasaista tietoa sähkötekniikasta alan ammattilaisille, opiskelijoille, opettajille sekä aiheesta kiinnostuneille. Sähkötekniikan verkkoaineiston avulla voit päivittää tietosi, syventää osaamistasi ja opettajat saavat työkaluja opetukseen.

Opiskelija

Aineisto soveltuu toisen asteen opintoihin, korkeakouluihin ja itseopiskelijalle. Sen avulla voit vahvistaa, täydentää, lisätä ja testata sähkötekniikan osaamistasi. Mikäli haluat opiskella kursseja ja saada opintopisteitä, tulee sinun olla jonkin oppilaitoksen kirjoilla oleva opiskelija. Voit tarkistaa, onko sähkötekniikan kursseja tarjolla esimerkiksi Avoimen ammattikorkeakoulun tarjonnassa.

Opettaja

Ympäristöstä löydät ajantasaiset, yhdenmukaiset ja laadukkaat materiaalit sekä verkko-opettamisen välineet. Voit käyttää aineistoa mm. tutkintokoulutuksessa, avoimen AMK:n tarjonnassa, aikuiskoulutuksessa, lähtötietojen tasoittamiseen ja myös kertausaineistona. Aineiston avulla voidaan toteuttaa osaamisen näyttöjä ja varmistaa, että tutkinto-opintoihin tulevilla avoimen AMK:n opiskelijoilla on riittävät pohjatiedot.

Osa aineistosta on tuotettu Sähköturvallisuuden edistämiskeskuksen tuella.


Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Ohjeet | Tekijät