Sähkötekniikan verkkoaineisto

Tarjoamme luotettavaa ja ajantasaista tietoa sähkötekniikasta alan ammattilaisille, opiskelijoille, opettajille sekä aiheesta kiinnostuneille. Sähkötekniikan verkkoaineiston avulla voit päivittää tietosi, syventää osaamistasi ja opettajat saavat työkaluja opetukseen.

Opiskelija

Aineisto soveltuu toisen asteen opintoihin, korkeakouluihin ja itseopiskelijalle. Sen avulla voit vahvistaa, täydentää, lisätä ja testata sähkötekniikan osaamistasi. Mikäli haluat opiskella kursseja ja saada opintopisteitä, tulee sinun olla jonkin oppilaitoksen kirjoilla oleva opiskelija. Voit tarkistaa, onko sähkötekniikan kursseja tarjolla esimerkiksi Avoimen ammattikorkeakoulun tarjonnassa.

Opettaja

Ympäristöstä löydät ajantasaiset, yhdenmukaiset ja laadukkaat materiaalit sekä verkko-opettamisen välineet. Voit käyttää aineistoa mm. tutkintokoulutuksessa, avoimen AMK:n tarjonnassa, aikuiskoulutuksessa, lähtötietojen tasoittamiseen ja myös kertausaineistona. Aineiston avulla voidaan toteuttaa osaamisen näyttöjä ja varmistaa, että tutkinto-opintoihin tulevilla avoimen AMK:n opiskelijoilla on riittävät pohjatiedot.

Osa aineistosta on tuotettu Sähköturvallisuuden edistämiskeskuksen tuella.


STEK-logo


    TAMK-logo

 


Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Ohjeet | Tekijät

Tässä aineistossa on sähköturvallisuuteen ja erityisesti sähköpätevyyteen liittyviä tehtäviä.


Sähkötekniikan verkkoaineisto, jonka avulla esim. sähköpätevyyden hankintaa suunnittelevan henkilöt voivat vahvistaa, täydentää ja lisätä ko. tehtävässä tarvittavaa perussähkötekniikan osaamistaan. Sähköalaa lähellä olevien tutkintojen suorittaneet henkilöt ovat hyvin kiinnostuneita täydentämään omaa tutkintoaan täyttämään sähköpätevyyden koulutusvaatimuksia. Aineiston avulla voi kerrata perussähkötekniikkaa aihealuettain koottujen tähtävien avulla ja testata omaa osaamistaan. Aineistoa voidaan käyttää myös mm. avoimen-AMK:n tarjonnassa, aikuiskoulutuksessa lähtötietojen ”tasoittamiseen” ja myös päiväkoulutuksen kertausaineistona. Aineiston avulla tehdään osaamisen näyttöjä ja varmistettaisiin, että vaativimpiin ammattiaineopintoihin tulevilla avoin AMK:n tms. opiskelijoilla olisi riittävät pohjatiedot.

Aineiston tekoa on rahoitatnut STEK

Kiinteistön valaistuksen perusrakenne

Jos haluat saada käyttöön materiaalin lisäksi myös tehtävät, kirjaudu sisään Digmaan (Digman oikeasta yläkulmasta). Jos tehtävä pyytää kurssiavainta, liity kurssille avainsanalla: "sähkö".