Tehtävä 6: Suunta tulevaisuuteen (opintojakson kokoava tehtävä)

Kuuntele ohjeet:  

 


Olet tutustunut itseesi suhteessa osaamiseesi ja työelämään. 

Olet huomannut, että kaikki se, mitä olet, mitä olet oppinut ja mitä vielä aiot opetella ja mitä elämässäsi sinuun tarttuu tavalla jos toisella, vaikuttaa siihen, mitä sinusta tulee. Koskaan et ole valmis. Mutta aina voit olla valmiina hakemaan erilaisia töitä tai tehtäviä sekä oppimaan uutta.

Kokoa siis ajatuksiasi miellekartaksi. 

 1. Muistat, että olet jo tällä opintojaksolla tehnyt miellekartan tehtävässä 1: Osaamisen kartoittaminen. Teit kartan kynällä ja paperilla (-> valokuvasit tuotoksesi ) tai teit sen PowerPoint- tai Word-tiedostona, infograafina / julisteena tms.
 2. Ota nyt tuo miellekarttasi esiin ja täydennä se nykyisellä lisätyllä osaamisellasi, taidoillasi, haaveillasi, jotka toivottavasti ovat jäsentyeet tämän opintojakson aikana. Lisää miellekarttaan: 
  • Tulevaisuuden haasteita ja haaveita, jatko-opintoja
  • Erityistaitoni ja -osaamiseni työhöni liittyen, käymäni kurssit ja koulutukset sekä harrastukset
  • Minä työyhteisön jäsenenä: Työpaikan viihtyvyys, yhteistyötaidot, resurssien käyttö, vuorovaikutustaidot sekä aktiivinen osallistuminen
  • Minä yrittäjänä: Yritysidea, motivaatio, itsenäisyys, itsensä toteuttaminen ja raha
 3. Tallenna miellekartta tiedostona tai valokuvana.
 4. Liitä miellekartan linkki vastausalueelle.

Tehtävä on suoritettu, kun olet palauttanut miellekartan omien tietojesi mukaan muokattuna palautusalueelle. Vain kurssin opettajat näkevät palauttamasi miellekartan.


Takaisin alkusivulle