Tehtävä 5: Monimuotoinen työyhteisö

Kuuntele ohjeet: 


Työelämä kaipaa monenlaisia työntekijöitä. On kaikkien etu, että ihmisten vahvuudet ja potentiaalit saadaan käyttöön.

Monenlaiset työyhteisöt ja kollegat tulevat sinua vastaan työelämäsi aikana. Tulet huomaamaan, että kahta samanlaista ei ole. Sinä itsekin olet jollain tavalla erilainen, erityinen. Itse asiassa erilaisuutemme on voimavara, ja sinä varmasti sulaudut joukkoon.

Yhdenvertaisuus ja syrjimättömyys ovat perusasioita, jotka kuuluvat jokaisen vastuulle työelämässä. Varmasti myös jo työnhakuvaiheessa. Suomessa on Yhdenvertaisuuslaki, jota meidän jokaisen on noudatettava. Laki takaa sen, että ketään ei voida syrjiä.

Tässä tehtävässä (tehtävä 5 Monimuotoinen työyhteisö) tutustu ensin oheisiin videomateriaaleihin (4 kappaletta) ja vastaa niissä esitettyihin kysymyksiin.

(Klikkaa videon oikealta puolelta Watch, Think, And Finally ja tee tehtävät.)


Kun olet katsonut kaikki videot ja tehnyt niihin liittyvät tehtävät, kirjoita tälle keskustelupalstalle kooste, jossa tuot esiin kiteytetysti omat pohdintasi ja ajatuksesi yhdenvertaisuuden toteutumisesta ja huomioimisesta työpaikoilla ja työnhakuvaiheessa. 

Palauta pohdintasi lisäämällä uusi keskustelu. Kommentoi rakentavasti ja kannustavasti myös vähintään yhden muun opiskelijan pohdintoja.


Takaisin alkusivulle

(Tällä keskustelualueella ei ole vielä keskusteluja)