Ohje opiskelijalle

Digman opiskelijana voi olla kuka hyvänsä Digman käyttösääntöihin sitoutunut henkilö. Opiskelijat ovat yleensä AMK-, yliopisto- tai ammatillisen koulutuksen opiskelijoita, jotka ovat saaneet tiedon kurssista omalta opettajaltaan. 

  1. Rekisteröityminen ja osallistuminen DIGMA-kursseille opiskelijana
  2. Opintotehtävien suorittaminen

1. Rekisteröityminen ja osallistuminen DIGMA-kursseille opiskelijana

Kun olet kirjautunut sisään DIGMA-ympäristöön (ks. Rekisteröityminen ja kirjautuminen DIGMA-ympäristöön), voit liittyä mukaan kurssitoteutuksille, jos sinulle on annettu itserekisteröitymisen mahdollistava kurssiavain. Kun olet littynyt kurssille, voit osallistua kurssin aktiviteetteihin ja pääset käsiksi kurssin sisältämiin aineistoihin. Opiskelijat saavat kurssiavaimen kurssin opettajilta. 

DIGMAn avoimilla kursseilla ei ole erillistä rekisteröitymistä, vaan sisältöihin voi perehtyä kirjautumatta ja ilman käyttäjätunnusta.

1. Kun olet saanut opettajaltasi kurssin tiedot ja kurssiavaimen (Enrolment key) , etsi kurssi DIGMAsta. (Voit etsiä kursseja täältä.)

2. Kun klikkaat kurssin nimeä, järjestelmä pyytää sinulta kurssiavainta. Kirjoita se tekstikenttään ja  Liity kurssialueelle.

3. Kun olet liittynyt mukaan kurssille, pääset jatkossa kurssille ilman kurssiavainta.

2. Opintotehtävien suorittaminen

Opettajasi antaa ohjeet tehtävien suorittamisesta ja palautuksesta kurssikohtaisesti.

Takaisin sivulle Tietoa Digmasta

Viimeksi muutettu: torstai, 7. huhtikuuta 2022, 14:19