Ohje opiskelijalle

Digman opiskelijana voi olla kuka hyvänsä Digman käyttösääntöihin sitoutunut henkilö. Opiskelijat ovat yleensä AMK-, yliopisto- tai ammatillisen koulutuksen opiskelijoita, jotka ovat saaneet tiedon kurssista omalta oppilaitokseltaan tai Avoimen AMK:n tarjonnasta. 

Sisältö
1. Rekisteröityminen ja osallistuminen DIGMA-kursseille opiskelijana
2. Viestintä opettajan ja kurssilaisten välillä
3. Opintotehtävien suorittaminen

1. Rekisteröityminen ja osallistuminen DIGMA-kursseille opiskelijana

Kun olet kirjautunut sisään DIGMA-ympäristöön (ks. Rekisteröityminen ja kirjautuminen DIGMA-ympäristöön), voit rekisteröityä kurssitoteutuksille, jos sinulle on annettu itserekisteröitymisen mahdollistava kurssiavain. Kun olet rekisteröitynyt kurssille, voit osallistua kurssin aktiviteetteihin ja pääset käsiksi kurssin sisältämiin aineistoihin. Opiskelijat saavat kurssiavaimen kurssin opettajilta. DIGMAn avoimilla kursseilla ei ole erillistä rekisteröitymistä, vaan sisältöihin voi perehtyä kirjautumatta ja ilman käyttäjätunnusta.

1. Kun olet saanut opettajaltasi tiedot ja kurssiavaimen (Enrolment key) kurssille jolle olet rekisteröitymässä, etsi kurssi DIGMAsta. (Voit etsiä kursseja täältä.)

2. Kun yrität tarkastella kurssin sisältöä klikkaamalla kurssia, järjestelmä pyytää sinulta kurssiavainta. Kirjoita se tekstikenttään ja paina sitten nappia Lisää minut kurssialueelle.

3. Kun olet rekisteröitynyt kurssille, pääset jatkossa kurssille ilman kurssiavainta.

2. Opintotehtävien suorittaminen

Opettajasi antaa ohjeet tehtävien suorittamisesta ja palautuksesta kurssikohtaisesti.

Takaisin sivulle Tietoa Digmasta

Viimeksi muutettu: torstai, 27. kesäkuuta 2019, 00:21