Rekisteröityminen ja kirjautuminen DIGMA-ympäristöön

Ohjeet DIGMA-ympäristöön rekisteröitymiseen ja kirjautumiseen. Kirjautumattomat käyttäjät eli vierailijat voivat selata avoimia sisältöjä ilman käyttäjätunnusta.

Rekisteröityminen DIGMA-ympäristöön

Kun rekisteröidyt tai kirjaudut ensimmäisen kerran HAKA-kirjautumisella DIGMA-ympäristöön, sinulle luodaan käyttäjätunnus, jonka avulla voit osallistua kursseille. Rekisteröityminen tehdään vain kerran, ja jatkossa kirjaudut sillä DIGMAan.

Etusivun oikeassa yläkulmassa on linkki Kirjaudu. Jollei linkki näy, mene DIGMAn etusivulle.

Jos AMK:si tai yliopistosi kuuluu HAKA-käyttäjätunnistusjärjestelmän piiriin, valitse HAKA-kirjautuminen. Kirjaudu oman oppilaitoksesi tunnuksella ja salasanalla. Sinulle syntyy käyttäjätili DIGMAan ensimmäisellä kirjautumiskerralla.

Jos et kuulu HAKA-kirjautumisen piiriin, rekisteröidy manuaalisesti. Klikkaa nappia Aloita nyt luomalla uusi tunnus.  Täytä tiedot, hyväksy ehdot ja käyttösäännöt sekä valitse lopuksi Luo uusi käyttäjätunnus. Saat vahvistusviestin siihen sähköpostiin, jonka annoit rekisteröitymisen yhteydessä. (Jos viestiä ei näy, tarkistathan roskapostilaatikon.) Viesti sisältää vahvistuslinkin, jonka avulla vahvistat uuden DIGMA-käyttäjätilisi, ja siirryt samalla sisään DIGMAan.

Kirjautuminen DIGMA-ympäristöön

Rekisteröityminen DIGMA-ympäristöön tehdään vain kerran. Sen jälkeen voit kirjautua suoraan sisään käyttäjätunnuksellasi.

Klikkaa etusivun oikeassa yläkulmassa olevaa linkkiä Kirjaudu. (Jollei linkki näy, mene DIGMAn etusivulle.)

Jos korkeakoulusi kuuluu HAKA-kirjautumisjärjestelmän piiriin, valitse HAKA-kirjautuminen ja kirjaudu sisään oman korkeakoulusi tunnuksilla. 

Jos oppilaitoksesi ei kuulu HAKA-kirjautumisjärjestelmään, anna Digma-käyttäjätunnuksesi ja salasanasi kirjautumiskenttiin ja kirjaudu sisään.

Takaisin sivulle Tietoa Digmasta

Last modified: Thursday, 7 April 2022, 2:12 PM