Rekisteröityminen ja kirjautuminen DIGMA-ympäristöön

Ohjeet siihen, miten DIGMA-ympäristöön rekisteröidytään ja kirjaudutaan. Kirjautumattomat käyttäjät eli vierailijat voivat selata avoimia sisältöjä ilman käyttäjätunnusta.

Rekisteröityminen DIGMA-ympäristöön

Kun rekisteröidyt DIGMA-ympäristöön, sinulle luodaan käyttäjätunnus, jonka avulla voit osallistua kursseille. Rekisteröityminen tehdään vain kerran, ja jatkossa kirjaudut sillä DIGMAan.

Etusivun oikeassa yläkulmassa on linkki Kirjaudu. Jollei linkki näy, mene DIGMAn etusivulle.

Jos oppilaitoksesi kuuluu HAKA-käyttäjätunnistusjärjestelmän piiriin, valitse oma oppilaitoksesi HAKA-kirjautumisen alasvetovalikosta. Kirjaudu oman oppilaitoksesi tunnuksella ja salasanalla. Sinulle syntyy käyttäjätili DIGMAan ensimmäisellä kirjautumiskerralla.

Jos organisaatiosi ei ole listattuna kirjautumissivun HAKA-alasvetovalikossa, paina Rekisteröidy-sarakkeen lopussa olevaa nappia Aloita nyt luomalla uusi käyttäjätunnus! Täytä tiedot ja paina lopuksi lomakkeen lopussa olevaa nappia Luo uusi käyttäjätunnus. Saat vahvistusviestin rekisteröitymislomakkeella antamaasi sähköpostiosoitteeseen. (Jos viestiä ei näy, tarkistathan roskapostilaatikon.) Viesti sisältää vahvistuslinkin. Kun seuraat linkkiä, DIGMA vahvistaa tunnuksesi ja kirjaa sinut automaattisesti sisään.

Kirjautuminen DIGMA-ympäristöön

Kun olet rekisteröitynyt DIGMA-ympäristöön (ks. yllä), voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksellasi.

1. Seuraa sivun oikeassa ylälaidassa olevaa linkkiä Kirjaudu. (Jollei linkki näy, mene DIGMAn etusivulle.)

Jos oppilaitoksesi kuuluu HAKA-käyttäjätunnistusjärjestelmän piiriin, kirjaudu oppilaitoksesi tunnuksilla valitsemalla oppilaitos kirjautumissivun Kirjaudu-sarakkeella olevasta alasvetovalikosta, paina valikon vieressä olevaa nappia Kirjaudu (Login) ja seuraa ohjeita.

Jos organisaatiosi ei ole listattuna kirjautumissivun HAKA-alasvetovalikossa, täytä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi Kirjaudu-sarakkeen tekstikenttiin ja paina lopuksi tekstikenttien vieressä olevaa nappia Kirjaudu.

Takaisin sivulle Tietoa Digmasta

Last modified: Thursday, 27 June 2019, 12:17 AM